De geautomatiseerde administratie van POSkaart

POSkaart is een groothandel in wenskaarten en viert dit jaar alweer haar 30-jarig bestaan. De Implementatie Partners helpt POSkaart sinds afgelopen jaar bij de automatisering van haar administratie. Wij spraken Erik Pos, eigenaar van POSkaart, over de samenwerking.

POSkaart & SnelStart
Erik Pos: “Met POSkaart leveren we wenskaarten vooral aan mkb-bedrijven, zorginstellingen en verenigingen. Ook supermarkten en tuincentra vallen binnen onze klantenkring. Via de webshop kunnen ondernemers en particulieren budget wenskaarten kopen in pakjes van 10 stuks.”

POSkaart werkt al jaren met SnelStart om de administratie bij te houden. Echter, er waren wat veranderingen waardoor de administratie minder soepel en snel verliep.

“Bij POSkaart werken alle medewerkers met SnelStart. De medewerkers onderweg maken de pakbonnen aan en deze komen direct bij ons op kantoor binnen. Als je zoveel met een programma werkt, wil je dat het snel en zeker is. Toen SnelStart traag en onzeker werd, zijn we via-via naar De Implementatie Partners toegestapt. En daar zijn we erg tevreden over!”

Totaaloplossing: ICT, koppelingen en advies
Naar aanleiding van het contact met Erik zijn we aan de slag gegaan voor POSkaart. We ontzorgen de klant in hosting en ICT via de cloud. Erik: “Sinds we met De Implementatie Partners in zee zijn gegaan, werkt SnelStart een stuk sneller. Het programma is goed ingeregeld en we werken nu met een andere methode dan voorheen. Het is een investering, maar dit weegt niet op tegen het gemak dat het met zich meebrengt.”

We hebben een nieuwe koppeling gemaakt tussen de webshop van POSkaart en haar SnelStart-omgeving. “De nieuwe koppeling werkt heel fijn en alle data wordt snel gesynchroniseerd. Tussen medewerkers onderweg en op kantoor. Fijn dat er nu via De Implementatie Partners een aanspreekpunt is voor wanneer we ergens tegenaan lopen. We weten bij wie we terecht kunnen en dat er direct iets aan gedaan wordt.”

Ook mogen we POSkaart advies blijven geven over haar administratie. Erik: “Administratie is natuurlijk heel belangrijk geworden. Het is fijn dat we korte lijntjes hebben en snel kunnen reageren. Er moet wel een klik zijn. De Implementatie Partners blijven ons adviseren in het steeds efficiënter gebruiken van SnelStart: aanpassingen voor bestaande koppelingen of nieuwe koppelingen. Ze leggen de verschillende opties aan ons voor waarna we er zelf nog naar kunnen kijken en een goed doordachte beslissing kunnen maken.”

Meer informatie
Wil jij makkelijker werken met SnelStart? Of zou je graag geadviseerd worden over de mogelijkheden? Onze consultants helpen jou graag met een soepele administratie. Neem contact met ons op via info@i-partner.nl of bel naar 071-200 6600 voor meer informatie.

SnelFormulieren
Sepa-incasso via inschrijving op jouw website