Inkoop-, verkooporders en abonnementen (periodieke facturen) importeren in SnelStart

SnelKoppeling.eu Orderbeheer
Krijg je van jouw klanten regelmatig orders met meerdere regels? Met SnelKoppeling.eu Orderbeheer kun je de orders die deze klant als spreadsheet aanlevert importeren. Denk aan een ticketsysteem van de helpdesk of telefonie-specificaties.

Doordat artikelen in SnelStart via artikelomzetgroepen aan grootboekrekeningen zijn gekoppeld kun je gemakkelijk omzet splitsen in de administratie voor betere managementinformatie.

De mogelijkheden van Orderbeheer
Abonnementen en periodieke facturen
Het is mogelijk om bij het importeren abonnementen aan te maken, periodieke facturen. Tijdens het importeren kunnen (klant)specifieke prijsafspraken die in SnelStart zijn opgeslagen worden gerespecteerd of kunnen juist de bedragen uit het bestand worden gebruikt. Verder is het mogelijk om extra kop- en regelvelden te vullen, bepaalde regels te filteren en orders op te delen in meerdere orders met bijvoorbeeld verschillende afleverdata.

Kolommen en velden koppelen
Koppel kolommen uit het bronbestand een-op-een aan velden in SnelStart of kies ervoor om (meerdere) kolommen via formules eerst te muteren alvorens deze te koppelen aan velden in SnelStart. Zo kun je bijvoorbeeld de totaalprijs omrekenen naar de prijs per stuk of uren/minuten omrekenen naar aantallen.

Bulk-acties
Daarnaast is het mogelijk bovenstaande acties in bulk uit te voeren, oftewel voor meerdere klanten of leveranciers (meerdere) orders tegelijkertijd aanmaken. Tijdens het inlezen van een inkooporder kun je nieuwe artikelen gelijk laten aanmaken door het programma.

Profielen
Het programma werkt op basis van profielen. Per klant of leverancier kun je een profiel opslaan zodat je eenvoudig periodiek orders kun importeren.

Meer informatie
Wil je meer weten over Orderbeheer of andere koppelingen van SnelKoppeling.eu? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en wat het best bij jouw bedrijfsvoering past.

De geautomatiseerde administratie van POSkaart