Meer controle over debiteuren door gepersonaliseerde e-mails mét betaallinks

Wil je nog meer controle over je debiteurenbeheer? Gebruik dan E-mail Plus van SnelKoppeling.eu en voeg aan elke uitgaande e-mail een betaallink toe.

Gepersonaliseerde e-mail

Personaliseer jouw uitgaande e-mails in huisstijl, voeg het bedrijfslogo en -handtekening toe. Ook is het mogelijk de e-mails automatisch in verschillende talen te verzenden en Track&Trace-informatie toe te voegen.

Voordelen voor snelle betalers

Naast gepersonaliseerde e-mails in huisstijl kun je ook betaalkorting en kredietbeperking instellen voor snelle betalers. Hierbij kun je kiezen voor meerdere percentages die gelden tot een bepaald aantal dagen na factuurdatum, hoe sneller er betaald wordt hoe meer korting. Het systeem bepaalt of de korting wel of niet geldig is.

Betaallinks kunnen toegevoegd worden aan orders, facturen, rekeningoverzichten, herinneringen en aanmaningen.

Met één druk op de knop worden betalingen verwerkt in de boekhouding. Zo is jouw administratie altijd helemaal up-to-date!

Aan de slag met E-mail Plus!

Wil je meer weten over de koppeling met E-mail Plus van SnelKoppeling.eu Of zoek je advies over de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze adviseurs.Inkoop-, verkooporders en abonnementen (periodieke facturen) importeren in SnelStart