Officieel partner van Odoo!

Hey!

We hebben spannend nieuws om te delen! Bij I-partner zijn we super blij om aan te kondigen dat we nu officiële partners zijn van Odoo, een topaanbieder van bedrijfsbeheersoftware.

Odoo is bekend om zijn uitgebreide suite van bedrijfsapps, zoals CRM, verkoop, projectmanagement, boekhouding, voorraadbeheer en nog veel meer. Dankzij de modulaire aanpak van Odoo kunnen we oplossingen op maat aanbieden die perfect passen bij de unieke behoeften van jouw bedrijf.

Met deze samenwerking kunnen we je nog meer oplossingen en functionaliteiten bieden. Dit helpt je om efficiënter te werken, je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en je groei te stimuleren. Of je nu een klein bedrijf bent dat een simpele CRM nodig heeft, of een groter bedrijf dat geavanceerde ERP-mogelijkheden zoekt, wij hebben de oplossing die bij je past.

 

Daarnaast heeft Odoo een levendige community van gebruikers en ontwikkelaars. Hierdoor kunnen we profiteren van een schat aan gebruikersmodules en integraties om jouw ervaring nog beter te maken.

 

We kijken ernaar uit om je te helpen profiteren van deze geweldige samenwerking. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe Odoo jouw bedrijf kan transformeren, via info@i-partner.nl .

 

Groetjes,

 

Het team van I-partner


Dag van de Checklist
30 oktober 2023