Windows Virtual Desktop en SnelStart

Voor klanten die met SnelStart werken en soms worstelen met snelheidsuitdagingen of gebondenheid aan één werkplek, hebben wij SnelStart getest op Microsoft Windows Virtual Desktop. De resultaten zijn boven verwachting goed gebleken.

SnelStart
Klanten met een grote database herkennen dat er regelmatig uitdagingen zijn met de snelheid van de applicatie. De database draait via SnelStart op Microsoft Azure, maar je applicatie draait lokaal op een werkplek. Al het dataverkeer tussen de database en je applicatie gaat via het internet en dat kan uitdagingen geven.

Ook ben je als klant gebonden aan die werkplek op kantoor óf heb je misschien voor je Apple gebruikers een aparte omgeving ingericht. SnelStart blijft een mooie applicatie, maar hoe kun je alle mooie Microsoft Cloud oplossingen gebruiken in combinatie met de SnelStart software

Windows Virtual Desktop
Natuurlijk staat je database via SnelStart op Azure. Azure is het openbare cloud-platform van Microsoft waaronder een zeer grote verscheidenheid aan diensten in aangeboden kunnen worden. Naast de hosting van databases kun je op dit plafform ook Virtuele Machines afnemen. Je betaalt voor wat je gebruikt.

De oplossing is eenvoudig. Je gebruikt de Microsoft 365 diensten voor dataopslag, mail en samenwerking, je SnelStart database op Azure en PowerBI voor rapportage. Voor een optimale werkplek beleving gebruiken we Windows Virtual Desktop. Zo werk je veilig en zonder zorgen volledig in de cloud.

Meer informatie
Afhankelijk van het aantal gebruikers en benodigde diensten werk je al voor € 50,- per gebruiker volledig in de cloud. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Onze consultants helpen jou graag. Neem contact met ons op via 071-200 6600 of stuur een e-mail.

Meer controle over debiteuren door gepersonaliseerde e-mails mét betaallinks