Advies 

SnelStart en Odoo zijn de MKB-pakketten voor uw inkoop, verkoop en administratie. Je kunt daarmee snel aan de slag maar dan komen de eerste vragen: Ga je iets doen met voorraad en de logistieke verwerking? Heb je een webshop die moet worden gekoppeld? Hoe zet je de scan en herken oplossing optimaal in? Wat zijn de mogelijkheden voor jouw debiteurenbeheer? En al die ingevoerde data: wil je daar informatie uit halen?

​Wij brengen op basis van de praktijk in jouw onderneming in kaart welke processen we met automatiseren makkelijker en doeltreffender kunnen inrichten. De basis wordt voor je samengevat in het Implementatie Partner Plan (IPP). Daarmee stellen we de doelen voor de implementatie op basis van jouw wensen en de mogelijkheden. We willen dat iedereen in de organisatie de oplossing omarmt en dus gaan we voor evolutie en niet revolutie. Het IPP wordt jaarlijks beoordeeld en vormt de basis van ons support.
De Implementatie Partners als trusted advisor

Onze specialisten zijn altijd bereikbaar voor technische vragen en professionele ondersteuning. We kijken regelmatig samen of jouw applicaties nog altijd passend zijn. Wij identificeren manieren om het gebruik en inzet van de applicaties te optimaliseren, veiligheid en prestaties te verhogen en kosten te verlagen. Deze aanbevelingen kunnen wij vervolgens implementeren.

Word VIP en profiteer van jouw eigen trusted advisor

Wij bieden:

  • Minimaal één keer per jaar een intensief adviesgesprek
  • Fair use telefonische ondersteuning
  • Regelmatig ontvang je onze nieuwsbrief met tips en trucs
  • Gratis deelnemen aan onze (online) inspiratiesessies
  • 10% korting op onze trainingen en consultancyuren

Wij nemen de rol als trusted advisor aan, hiervoor berekenen wij 30% toeslag op jouw softwarelicenties. Als veeleisende gebruiker heb je dat snel terugverdiend!

Neem contact met ons op en til jouw bedrijfsadministratie naar een hoger niveau.

PLAN AFSPRAAK