ENK Software projectadministratie

van calculatie tot offerte, van factuur tot nacalculatie

Sinds 1996 maakt ENK Software projectadministratie software voor bouw- en installatiebedrijven welke geïntegreerd is met SnelStart. In ENK Software registreer je niet alleen je voorcalculatie (en offerte), ook het maken van bestellingen, opdrachtbonnen en verkoopfacturen zijn standaard onderdelen binnen het pakket. Wil je meer informatie a.d.h.v. standaard rapportages zodat je op elk moment van de dag precies weet hoe een project er daadwerkelijk voor staat? Dan is ENK Software de oplossing.

Neem contact op met Cefas Egberts voor een kennismakingsgesprek en demonstratie van ENK Software. 

Basic, Plus of Pro, wat past bij jouw organisatie?
ENK Software kent drie versies: Basic, Plus en Pro. Door de verschillende functionaliteiten en mogelijkheid tot uitbreiding creëert ENK Software voor iedere organisatie een passende oplossing.

ENK Software Basic
ENK Basic is speciaal voor kleinere organisatie (ZZP en/of 1 of 2 man in dienst) ontwikkeld. Geen modules, maar minimaal: calculeren, offertes, relatiebeheer, facturatie, opdrachtbonnen en bestellingen. Alle debiteuren en verkoopfacturen worden uiteraard automatisch naar SnelStart gesynchroniseerd.

ENK Software Plus
Daarnaast is ENK Plus speciaal voor kleinere organisatie (ZZP en/of 1 of 2 man in dienst) ontwikkeld die service en onderhoudscontracten hebben (denk aan onderhoud van ketels). Gelijk aan de functionaliteit van ENK Basic, echter mét uitbreiding van het onderdeel: service contracten.

ENK Software Pro
Voor grotere organisaties, en/of organisaties die tegelijkertijd meerdere projecten uitvoeren bestaat ENK Pro. Gelijk aan de functionaliteit van ENK Basic/Plus, maar met uitbreiding van de onderdelen: inkoopfacturen, weekstaten, planning en mogelijkheden voor digitale werkbon en andere apps.

Demonstratie van de software
Ieder bedrijf is anders. Daarom maken we graag een persoonlijke afspraak om samen in te gaan op alle vragen die bij jouw organisatie spelen. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

Voorcalculatie: hoe maak ik calculaties (a.d.h.v. actuele artikelbestanden) en offertes?
Projectbewaking: invoeren uren, inkoopfacturen, genereren rapportages zoals onderhanden werken positie en nacalculatie
Service- en onderhoudscontract vastleggen en genereren planningen
Digitaliseren van de monteurs: urenapp, digitale werkbon
Ben jij benieuwd hoe ENK Software jou kan helpen? Ga met ons het gesprek aan! Één uur is meestal al voldoende om een eerste indruk te krijgen.

Meer informatie en demonstratie
Wij helpen jou graag met een succesvolle technische implementatie en training aan het team. Zo is succes verzekerd. Bekijk de website van ENK Software, bel naar 0251 3163548 of stuur een mail naar Cefas Egberts voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Windows Virtual Desktop en SnelStart