Webinar Payt

de meest complete software op het gebied van debiteurenbeheer

Een duidelijk en effectief debiteurenbeheer is erg belangrijk, maar kost vaak veel tijd. Bovendien is niets vervelender dan een klant die een factuur niet (op tijd) betaalt.

Krijg facturen slimmer, sneller en eenvoudiger betaald
Met de slimme software van Payt krijg je jouw facturen sneller betaald zonder dat je de controle over het proces of het klantcontact verliest.

Payt integreert naadloos met je boekhoudpakket, waardoor jouw facturen eenvoudig worden ingeladen in Payt. De software stuurt facturen conform de specifieke wensen van jouw klanten en volgt facturen en storneringen waar nodig automatisch op binnen een proces dat wordt afgestemd op jouw wensen en klanten.

Jouw klanten krijgen daarbij natuurlijk ook de mogelijkheid om hun facturen eenvoudig met moderne online betaalmiddelen (zoals iDEAL, PayPal, etc.) te betalen. Dit zorgt voor een snelle verbetering in je cashflow (gemiddeld 30 tot 50%) én een aanzienlijke tijdsbesparing (tot 80%).

Wat levert het op?
Een gestructureerd, continu proces zorgt voor beter betaalgedrag van klanten.
Snellere betalingen zorgen voor een betere cashflow, zodat jouw organisatie gezond blijft of kan groeien.
Het eenvoudige en regelmatige contact met je klant levert een bijdrage aan een betere klantervaring en klantrelatie.
De automatisering van repetitieve administratieve werkzaamheden zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing van tot wel 80%.
Geautomatiseerd waar het kan, persoonlijk waar het moet. Zo maakt Payt debiteurenbeheer makkelijk en duidelijk voor jou én jouw klanten.

Volg het webinar van Payt
Benieuwd naar de software, de koppeling met SnelStart en de voordelen voor jouw organisatie? Payt laat dit je graag zien tijdens hun webinar op 15 april om 14:00 uur. Graag nodigen we je uit om hieraan deel te nemen. Meld je aan en claim jouw plek. Tot dan!

in Reis
Inkoop-, verkooporders en abonnementen (periodieke facturen) importeren in SnelStart