Diensten

I-partners

De Implementatie Partners helpt bedrijven in heel Nederland bij het inrichten van bedrijfsapplicaties. Wij implementeren pakketten, bieden ondersteuning en geven trainingen om jou het maximale uit uw pakket te laten halen. Alleen de allerbeste specialisten sluiten zich aan bij De Implementatie Partners en delen intensief hun kennis om jou te helpen op het gewenste niveau.

De Implementatie Partners werkt door heel Nederland vanuit locaties in Roelofarendsveen, Heemskerk en Leiderdorp.


Contact

 

Consultancy 

SnelStart is het MKB-pakket voor uw facturatie en administratie. Je kunt daarmee snel aan de slag maar dan komen de eerste vragen: Ga je iets doen met voorraad? Ga je een webshop koppelen? Hoe werkt de scan en herken oplossing? Wat zijn de mogelijkheden voor jouw debiteurenbeheer? En al die ingevoerde data: wil je daar informatie uit halen?

​Wij brengen op basis van de praktijk in jouw onderneming in kaart welke processen we met automatiseren makkelijker en doeltreffender kunnen inrichten. De basis wordt voor je samengevat in het Implementatie Partner Plan (IPP). Daarmee stellen we de doelen voor de implementatie op basis van jouw wensen en de mogelijkheden. We willen dat iedereen in de organisatie de oplossing omarmt en dus gaan we voor evolutie en niet revolutie. Het IPP wordt jaarlijks beoordeeld en vormt de basis van ons support.


  

Training

 Software wordt nooit met 100% van de functionaliteiten ingezet. De meeste personen vinden hun weg als autodidact en kunnen zich daarmee prima redden. Die extra functionaliteiten zijn er natuurlijk niet voor niets. Het doel van automatiseren is om processen eenvoudiger te maken en daarom zijn trainingen waardevol.

Wij bieden je daarom volop trainingsmogelijkheden:

  • De klassikale SnelStart Basis en Vervolg-trainingen op onze drie locaties.
  • De SnelStart InCompany training bij jou op locatie, aangepast op jouw gebruik!
  • Trainingen voor de gekoppelde oplossingen en pakketten.

Op onze trainingen krijg je 10% korting op de tarieven.

Bekijk hier alle geplande basistrainingen en hier alle vervolgtrainingen.

Liever een training op locatie in jouw bedrijf of een individuele training? Dat kan ook! We verzorgen de trainingen op locatie tegen dezelfde tarieven vanaf vier cursisten. De individuele trainingen bieden wij aan tegen het consultancytarief.PC samenstellen

 

Wilt u gemakkeijk en snel een pc of laptop voor persoonlijk of bedrijfs gebruik? Onze Diensten zijn er om u te helpen.


OPLOSSINGEN

 

DKG Automatisering

Verhaal

ENK Software

...

 SnelFormulieren

 ...

OutSmart

 ...