Onze Producten


 


Compenda CRM 

Een enthousiast, ambitieus en hecht team dat bestaat uit beroepsgekken die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ons doel? Het leven van onze klanten een heel stuk makkelijker maken door een optimaal bedrijfsproces te realiseren. We dagen onszelf constant uit en durven nieuwe dingen te proberen. Iets wat onmogelijk lijkt tóch mogelijk maken, dat vinden we fantastisch. 
We zijn ons ervan bewust dat het werken met systemen en software voor veel organisaties doorgaans geen hobby is. Daarom willen wij ondernemers ontzorgen, zodat zij hun energie en aandacht kunnen steken in hun core business.

~ Compenda CRM team
ENK Software

ENK Software is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen en leveren van softwareoplossingen voor verschillende zakelijke behoeften. Ze bieden diverse producten en diensten, zoals:

  1. Bedrijfssoftware: ENK levert softwareoplossingen voor bedrijfsmanagement, waaronder CRM, ERP en HRM.
  2. Maatwerkoplossingen: Het bedrijf biedt op maat gemaakte software die is afgestemd op de specifieke behoeften van klanten, waarbij ze functionaliteit en features kunnen aanpassen aan de vereisten van een organisatie.
  3. Consultancy en ondersteuning: ENK Software biedt consultancydiensten en technische ondersteuning om klanten te helpen bij de implementatie, het onderhoud en de optimalisatie van hun softwaretoepassingen.
  4. Innovatie en ontwikkeling: Het bedrijf streeft naar voortdurende innovatie en verbetering van hun softwareoplossingen, om aan de steeds veranderende eisen van de markt te voldoen.

 

 
AutomaaT Go

Garagesoftware AutomaaT GO is het grootste en toch meest voordelige online softwarepakket voor de automotive van Nederland. Het systeem draait volledig in de cloud. Dus log je 24/7 én overal in. Thuis, onderweg en zelfs op vakantie. Uiteraard zonder extra kosten en altijd inclusief back-ups en updates. Natuurlijk biedt garagesoftwarepakket AutomaaT GO nog meer waardevolle voordelen die jij als professional als vanzelfsprekend beschouwt in een goed softwarepakket.Email plus (Snelformulieren) 

De SnelKoppeling.eu Email Plus, een integraal onderdeel van SnelStart, biedt uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerde e-mails. Deze functie stelt gebruikers in staat om volledig opgemaakte e-mails te verzenden, inclusief bedrijfslogo en handtekening. Variabele velden worden ingezet om de e-mailinhoud te vullen met specifieke gegevens van de betreffende factuur of verkooporder. Bovendien ondersteunt het systeem het toevoegen van betaallinks van Mollie en MultiSafepay, waarmee klanten eenvoudig facturen kunnen betalen via verschillende betaalmethoden. De service wordt geleverd met integratie tot Microsoft 365 voor moderne inlogtechnieken. Daarnaast biedt het systeem diverse functies, zoals het afboeken van betaalde facturen, het koppelen van betaallinks aan diverse documenten, en het versturen van rekeningoverzichten en UBL-bestanden. Verschillende abonnementsniveaus - Core, Standard, Premium en Enterprise - bieden diverse functionaliteiten om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen. Integratie met payment service providers zoals Mollie en MultiSafepay zorgt voor eenvoudige transactieverwerking tegen scherpe tarieven.

 


Odoo  

Odoo is een veelzijdig en krachtig zakelijk softwareplatform dat verschillende bedrijfsprocessen integreert, zoals CRM, boekhouding, voorraadbeheer en meer. Met zijn modulaire aanpak biedt Odoo flexibiliteit en schaalbaarheid voor ondernemingen van elke omvang. Het stelt gebruikers in staat om efficiënter te werken door het centraliseren van data en het automatiseren van taken. Met een intuïtieve interface en aanpasbare modules biedt Odoo een uitgebreide oplossing voor bedrijven die streven naar gestroomlijnde operationele processen en verbeterde productiviteit. 


S for software

S for Software is een softwarebedrijf dat zich specialiseert in aanvullingen op het boekhoudprogramma SnelStart. Al ruim 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van SnelStart software. Het boekhoudprogramma kan veel, maar niet alles. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. We kennen de grenzen van SnelStart als geen ander en waar mogelijk verleggen onze ontwikkelaars die graag.

Met een juiste mix van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen helpen we inmiddels honderden ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsproces te managen.Outsmart  

OutSmart is een geavanceerde field service management software die bedrijven ondersteunt bij het optimaliseren van hun buitendienstactiviteiten. Deze oplossing automatiseert planning, dispatching en rapportage, waardoor bedrijven efficiënter kunnen werken en de klanttevredenheid kunnen verhogen. Met functies zoals planningstools, mobiele apps en realtime inzichten kunnen bedrijven hun resources beter beheren en operationele processen stroomlijnen. OutSmart biedt een alles-in-één oplossing om servicegerichte bedrijven te helpen groeien door verbeterde operationele controle en klantgerichte dienstverlening.   


CSW automotive management software

Als je garagesoftware maakt, moet je wel weten hoe ’t werkt in een autobedrijf. Van sleutelen tot service. Van APK tot administratie. Van verhuur tot verkoop. Die mensen wérken hier bij CSW. In feite jouw collega’s! We snappen waar je tegenaan loopt in de automotive en wat je nodig hebt. Het resultaat? Sinds 1986 het meest complete administratiepakket voor garage- en handelsbedrijven op de markt met de meeste keuzevrijheid, flexibiliteit en ook nog eens een handig en modulair opgebouwd. Dus je kiest alleen wat je ook écht gebruikt.

~ CSW garagesoftware team