Onze Partners


 

DKG automatisering

DKG Automatisering was sinds 1995 actief als kantoor automatiseerder. Vanaf 2004 zijn wij ons gaan specialiseren in de software van SnelStart en hebben daardoor veel verschillende klanten mogen automatiseren met deze fantastische software. Niet alleen met de applicaties van SnelStart V12, het web en V23 maar ook met allerlei te koppelen oplossingen zoals CRM, Werkbonnen APPs, Autobranche oplossingen en rapportage oplossingen. 
Premarc Advies Bv 

Premarc is een ICT-dienstverlener voor het MKB. Indien u efficiënt wilt omgaan met uw ICT-middelen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons krijgt u een beeld van de verschillende diensten die Premarc aanbiedt en in het bijzonder over de samenwerking met SnelStart met onder meer boekhoud- en facturatiepakketten.

Premarc advies dienstverlening spitst zich toe op:

  • Het geven van advies omtrent het efficiënt gebruik van uw ICT-middelen
  • Procesbegeleiding
  • Advies, op maat aanpassen en levering van SnelStart software en koppelingen met branchepakketten en/of websites met onze eigen producten van SnelKoppeling.eu.


Compenda CRM 

Een enthousiast, ambitieus en hecht team dat bestaat uit beroepsgekken die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ons doel? Het leven van onze klanten een heel stuk makkelijker maken door een optimaal bedrijfsproces te realiseren. We dagen onszelf constant uit en durven nieuwe dingen te proberen. Iets wat onmogelijk lijkt tóch mogelijk maken, dat vinden we fantastisch. 

We zijn ons ervan bewust dat het werken met systemen en software voor veel organisaties doorgaans geen hobby is. Daarom willen wij ondernemers ontzorgen, zodat zij hun energie en aandacht kunnen steken in hun core business. Samen geven wij ondernemers een voorsprong.

~ Compenda CRM team JemateQ Business consultancy

Met ruim 20 jaar ervaring in software voor Service en Onderhoud ben ik in 2019 gestart om het MKB onafhankelijk te adviseren en te ondersteunen in het digitaliseren van de operationele processen.

Voor veel MKB bedrijven is het een grote stap om de kansen van digitaliseren goed te benutten. Het ontbreekt ondernemers simpelweg aan tijd, kennis en soms geld. Ook is de keuze van software aanbieders aanzienlijk.

Wij helpen u van inventarisatie, pakketselectie, projectbegeleiding bij implementatie tot en met nazorg.

~Jeffrey ter Horst


 CSW automotive management software

Als je garagesoftware maakt, moet je wel weten hoe ’t werkt in een autobedrijf. Van sleutelen tot service. Van APK tot administratie. Van verhuur tot verkoop. Die mensen wérken hier bij CSW. In feite jouw collega’s! We snappen waar je tegenaan loopt in de automotive en wat je nodig hebt. Het resultaat? Sinds 1986 het meest complete administratiepakket voor garage- en handelsbedrijven op de markt met de meeste keuzevrijheid, flexibiliteit en ook nog eens een handig en modulair opgebouwd. Dus je kiest alleen wat je ook écht gebruikt.

~ CSW garagesoftware team

ENK Software S for software

S for Software is een softwarebedrijf dat zich specialiseert in aanvullingen op het boekhoudprogramma SnelStart. Al ruim 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van SnelStart software. Het boekhoudprogramma kan veel, maar niet alles. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. We kennen de grenzen van SnelStart als geen ander en waar mogelijk verleggen onze ontwikkelaars die graag.

Met een juiste mix van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen helpen we inmiddels honderden ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsproces te managen.


Verdel ICT & Media 

Onze preferred partner voor de Microsoft oplossingen met Microsoft (Office) 365 en Microsoft Azure.