REFERENTIES

Wij bij i-partner zijn trots om zo veel bedrijven van hulp te kunnen ondersteunen en willen dit graag laten zien aan u. Hierbij presenteren wij de vele verhalen van betrouwbare klanten die onze diensten erg waarderen. Veel lees plezier!


 


POSkaart is een groothandel in wenskaarten en viert dit jaar alweer haar 30-jarig bestaan. De Implementatie Partners helpt POSkaart sinds afgelopen jaar bij de automatisering van haar administratie. Wij spraken Erik Pos, eigenaar van POSkaart, over de samenwerking. POSkaart & SnelStart Erik Pos: “Met POSkaart leveren we wenskaarten vooral aan mkb-bedrijven, zorginstellingen en verenigingen. Ook supermarkten en tuincentra vallen binnen onze klantenkring. Via de webshop kunnen ondernemers en particulieren budget wenskaarten kopen in pakjes van 10 stuks.” POSkaart werkt al jaren met SnelStart om de administratie bij te houden.

Lees verder 


Muyen levert wereldwijd hulpmiddelen voor transport, installatie en opslag van glas. glas is een delicaat product en vaak moeilijk te hanteren door reguliere middelen die beschikbaar zijn op de bouwmarkt. ook het product glas en de mogelijkheden van het glas zijn gegroeid en veranderd. I-partners zorgt ervoor dat bedrijven zoals Muyen zich kunnen voorzetten. 

Lees verder
Harold Meijer begeleidt met zijn bedrijf Book Kennemerland bedrijfsovernames in het mkb. Harold: “Sinds acht jaar help ik mkb’ers met bedrijfsovernames. Zowel voor koper als verkoper, maar niet alleen gericht op de cijfers. Je moet ook aan het emotionele aspect denken. Wat gebeurt er als het bedrijf een andere kant op gaat dan je voor ogen hebt? Wanneer is het verstandig en in welke bedrijfsvorm? Ik wil dat de drempel zo laag mogelijk is en vind het belangrijk om echt naast de mkb’ers te staan, zodat ik hen goed kan begeleiden.”


Lees verder